Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Dan- Nicolae Dima στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη πραγματοποίησε, σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, o Γενικός Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Dan- Nicolae Dima, ο οποίος  συνοδευόταν από τρεις συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον Γ. Πρόξενο στην περιοχή μας και τον ενημέρωσε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Π.Ε. Καστοριάς και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο τουρισμός και  ο πολιτισμός, τομείς με τους οποίους η Π.Ε. Καστοριάς επιδιώκει να αναπτύξει με φορείς της Ρουμανίας.

Εξάλλου, φέτος, οι Ρουμάνοι, επέλεξαν να επισκεφθούν την Ελλάδα με προτίμηση περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Πρόξενος δήλωσε ενθουσιασμένος από την φυσική ομορφιά και τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, ενώ  πρόκειται άμεσα να ξαναεπισκεφτεί την πόλη μας με την οικογένεια του για να διαμείνει.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*