Εκπαιδευτική επίσκεψη του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ» στη Βουλή

μάδα ωφελούμενων,  ηλικίας 17 έως 38 ετών, του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», επισκέφθηκε σήμερα τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τροχοδρομημένης συνεργασίας της Βιβλιοθήκης της Βουλής  με την ομάδα The Happy Act (Χρήστος & Μαρία Καρακασίδου), με σκοπό την αισθητηριακή σηματοδότηση του Μεγάρου του Κοινοβουλίου, την παραγωγή ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού ή/και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας,  καθώς και τη σχετική εκπαίδευση των στελεχών της Βιβλιοθήκης.

Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης της Βουλής και της Ολομέλειας, ενώ στο τέλος της επίσκεψης τους διανεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*