Εμβολιασμοί και στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες από τον Δήμο Καστοριάς και την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας

Ο Δήμος Καστοριάς συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και συγκεκριμένα αδέσποτων γατών, διοργάνωσε στις 13 και 14 Μαΐου 2023 δράση για σήμανση, εμβολιασμό και στείρωση τους.

Οι στειρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων από Έλληνες εθελοντές κτηνιάτρους, μέλη της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας (ΕΔΚΕ), παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Θεόδωρου Λιάμη και τη συνεργασία της ομάδας «Φιλόζωοι Εν Δράσει» Καστοριάς.

«Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Η προσπάθεια αυτή δεν σταματά, χρειαζόμαστε όμως και τη βοήθεια των πολιτών για να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο αριθμός των αδέσποτων ζώων συντροφιάς», τόνισε ο κ. Λιάμης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*