ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Συναδέλφισσες –οι.

Σας γνωρίζουμε ότι το Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας και Ζωής με την Ασφαλιστική Εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ» παραμένει σε ισχύ μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Από της 1 Μαρτίου, συμβαλλόμαστε πλέον με την εταιρία «GENERALI», που είναι ο νέος πάροχος  του ομαδικού συμβολαίου Υγείας και Ζωής.

Ωστόσο προκειμένου να υλοποιηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής όλων των εργαζομένων στη νέα ανάδοχο εταιρία  «GENERALI», θα πρέπει να γίνει η απογραφή  όλων των εργαζομένων με βάση τον Αριθμό Μητρώου και το email τους (εταιρικό κατά προτίμηση ή προσωπικό, εφόσον δεν διαθέτουν εταιρικό).

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι – δικαιούχοι του εν λόγου προγράμματος να δηλώσουν τα προαναφερόμενα στοιχεία από 14 έως και το αργότερο 21 Φεβρουαρίου, προκειμένου από 1.3.2022 να συνεχιστεί άμεσα και ομαλά η ασφάλιση τους στην νέα ασφαλιστική εταιρεία, καθώς και να διενεργηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και εγγραφής τους σε αυτήν.

Η   απογράφη   θα  γίνει  με  τη  δήλωση  των  ω ς άνω  στοιχείων

(ΑΜ και email) μέσω του my.dei.gr  και του εσωτερικού portal, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών των εργαζομένων, με τους οποίους έχουν πρόσβαση στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*