Επίλυση προβλημάτων τηλεοπτικού σήματος σε Μανιάκους, Λεύκη και Νέα Λεύκη

Με ενέργειες του Δήμου Καστοριάς πλήρης τηλεοπτική κάλυψη σε Μανιάκους, Λεύκη και Νέα Λεύκη

 

Επιλύθηκε το πρόβλημα της απώλειας τηλεοπτικού σήματος σε περιοχές των Μανιάκων, Λεύκης και Νέας Λεύκης, με ενέργειες του Δήμου Καστοριάς,  που, αφουγκραζόμενος το αίτημα των κατοίκων της περιοχής και παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, προχώρησε σε παρεμβάσεις ώστε οι παραπάνω οικισμοί να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα πρέπει να ρυθμίσουν τους δέκτες τους για να συντονιστούν με τα τηλεοπτικά κανάλια, βάσει του σήματος που εκπέμπεται από τα νέα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν.

Αντιστοίχως, είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο κέντρο εκπομπής του Βιτσίου, προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα της τηλεοπτικής κάλυψης των οικισμών Οξυάς, Βυσσινιάς και Πολυκεράσου. Οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα, ώστε οι κάτοικοι και αυτών των οικισμών να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα πανελλαδικά και τοπικά κανάλια.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*