Επίσκεψη της νέας Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στον Δήμαρχο Αμυνταίου

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου .κ.Άνθιμος Μπιτάκης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου, τη νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ.Όλγα Μούσιου-Μυλωνά. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Αμυνταίου κ.Νικόλαος Γιώσκος και ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αμυνταίου κ.Νικόλαος Λυπίτκας.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου συνεχάρη τη νέα Διευθύντρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία. Το θετικό κλίμα αμφοτέρων πλευρών επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπου και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν  την εκπαιδευτική κοινότητα. Ιδιαίτερα τονίστηκε η σημασία συνεργασίας και συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου και των Διευθύνσεων προκειμένου να επιλύονται τα όποια προβλήματα ανακύπτουν στη διάρκεια του σχολικού έτους, με γνώμονα πάντα το όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.  .

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*