Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θωμά Μάνου στις εργασίες εκτέλεσης του έργου Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας

Επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στις εργασίες εκτέλεσης του έργου της Έδρας με τίτλο: «Βελτίωση οδικής ασφάλειας ΠΕ Καστοριάς» και προϋπολογισμό 3.800.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θωμάς Μάνος, ο Προϊστάμενος του τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων Έδρας και Επιβλέπων του έργου Αθανάσιος Βούρας και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε» Ηρακλής Αποστολίδης.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο τμήμα της εθνικής οδού Δισπηλιό-Καστοριά αφορούν κατασκευή αντιολισθητικής ασφάλτου ειδικού τύπου, διαγράμμιση της οδού, κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων, οριοδεικτών και έργα πρασίνου για την βελτίωση της ορατότητας.

Η Περιφερειακή Αρχή αναβαθμίζει το ενδοπεριφερειακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*