Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου και του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση της Πρώτης Φλώρινας

Το κατασκηνωτικό συγκρότημα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας στην Πρώτη Φλώρινας επισκέφτηκαν από κοινού, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου και ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε παράδοση ενός φορητού απινιδωτή από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αθανασιάδη Θεωνά και τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Ανδρέα Δράκο.

Η χρήση του απινιδωτή θα γίνει από τον γιατρό και τα εκπαιδευμένα στελέχη της κατασκήνωσης. Μετά τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου η φορητή συσκευή θα εγκατασταθεί σε άλλον χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*