Επίσκεψη του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου στην Καστροπολιτεία και στο Φαράγγι των Σερβίων

Η Καστροπολιτεία και το Φαράγγι των Σερβίων υποδέχτηκαν με χαρά, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Με τη συνοδεία του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρου Παπαδόπουλου και του Διευθυντή του Γυμνασίου Νεάπολης Χρήστου Μακρή, η επίσκεψη αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν την ιστορία, τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της Καστροπολιτείας, ενώ παράλληλα ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά και τη φυσική πολυπλοκότητα του Φαραγγιού των Σερβίων.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, μέσα από την επισκεψιμότητα σχολικών μονάδων σε μνημεία και αξιοθέατα του Δήμου Σερβίων, αποτελεί η δημιουργία εκπαιδευτικών εμπειριών για τους μαθητές, παρέχοντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρελθόν και να εμπλακούν με την ιστορία και τον πολιτισμό του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*