Επίσκεψη του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Π.Ε. Φλώρινας

Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στο πλαίσιο επίσκεψης  του κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή και συναντήσεων με αιρετούς και παραγωγικούς φορείς.

Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευαν ο Βουλευτής Κέρκυρας και με το μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Στέφανος Γκίκας και ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Φλώρινας, με ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, καθώς και για την εξέλιξη του προγράμματος δίκαιης μετάβασης, αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν την περιοχή. Παράλληλα ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την εξέλιξη του κυβερνητικού προγράμματος και την υλοποίηση του.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε την ανάγκη να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε το νέο ανθρώπινο δυναμικό να παραμείνει στον τόπου του, να δοθούν κίνητρα στις υφιστάμενες τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και να παραμείνουν ανοιχτές οι υφιστάμενες στρατιωτικές μονάδες στην Π.Ε. Φλώρινας.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα του για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*