Εργαστήριο για τα Εργασιακά Δικαιώματα των Γυναικών από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνει τη διοργάνωση εργαστηρίου με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου περιλαμβάνει:

  • Εισαγωγή στα εργασιακά δικαιώματα, ορισμός και ιστορική εξέλιξη.
  • Συζήτηση για την ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο, εστιάζοντας σε διακρίσεις, την ισορροπία εργασίας-ζωής και τις άδειες μητρότητας.
  • Αντιμετώπιση της παρενόχλησης και της βίας στον εργασιακό χώρο, με έμφαση στα νομικά δικαιώματα και τις πρακτικές πρόληψης.
  • Ενδυνάμωση των γυναικών μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.
  • Ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών για την ενίσχυση της αλληλοϋποστήριξης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και να ενδυναμωθούν στον εργασιακό τους χώρο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 15/06/24.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Συμβουλευτικό Κέντρο στο 2385024081 ή μέσω email στο symv.kentro.flo@gmail.com

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της ισότητας και την υποστήριξη των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*