ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Την Μεγάλη Τετάρτη 1η του Μάη δυναμώνουμε την φωνή της αντίδρασης και την ένταση της μάχης ενάντια στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, τις αδικίες, τις διακρίσεις, την αποδόμηση εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας, αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση όπου η ακρίβεια, η κοινωνική φτώχεια, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, είναι οι κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Παράλληλα με την τιμή που αποδίδουμε στους πρωτεργάτες αγωνιστές της εργατικής τάξης, δεν ξεχνούμε ότι η πρωτομαγιά είναι ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Είναι μία ημέρα που απαιτεί την συμμετοχή των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Για την πόλη της Κοζάνης η συγκέντρωση θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της πόλης ώρα 10.30 το πρωί.

Την Εργατική Πρωτομαγιά ανανεώνουμε τον αγώνα  για ένα παρόν και ένα μέλλον με προοπτική και ελπίδα, για εμάς και τα παιδιά μας.

Χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες.

Την Εργατική Πρωτομαγιά,  όλοι μαζί δίνουμε αγωνιστικό, απεργιακό παρών στο κάλεσμα των συνδικάτων την Τετάρτη 1η Μάη.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*