Ευχές του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου Σπύρου Διόγκαρη ενόψει των ημερών του Πάσχα

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, εύχεται στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και όσους θα επισκεφθούν την περιοχή για τις Άγιες ημέρες των εορτών του Πάσχα,  υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης του Κυρίου εκφράζει την ελπίδα, την προσδοκία, τη θυσία, την αγάπη και την αλληλεγγύη, φωτίζοντας τις ψυχές όλων μας με δύναμη και αισιοδοξία. Ας γιορτάσουμε αυτές τις Άγιες μέρες, βιώνοντας την αγάπη και την πίστη που πηγάζουν από τη θυσία του Θεανθρώπου.

Καθόλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα το προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας έχοντας ευσυνειδησία, ήθος, εργατικότητα και αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος θα παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες στους πολίτες, εκπληρώνοντας το καθήκον του προς την πολιτεία.

 

Εύχομαι σε όλους σας  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*