Ευχαριστήριο του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας οφείλει ένα πελώριο ευχαριστώ στη θεατρική ομάδα καθηγητών «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ… ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ» και στο κοινό, που προσέφερε, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά τις ημέρες της παρουσίασης της θεατρικής παράστασης ΑΜΛΕΤ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ξενίδη.

Η εμπιστοσύνη της ομάδας προς το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας περικλείει ξεχωριστή τιμή και η διάθεση προσφοράς του κοινού ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη και συγκινητική.

Η συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης υπήρξε εντυπωσιακή, αφού για τη μεταφορά τους από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, χρειάστηκε να γίνουν τρία δρομολόγια!

Η βοήθεια, που δίνει μια βαθιά ανάσα στην εκκλησιαστική δομή, παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στους υπεύθυνους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου την Τρίτη 2 Απριλίου και θα αξιοποιηθεί για την παρασκευή συσσιτίων που διανέμονται σε άπορες οικογένειες.

Τέχνη & Αλληλεγγύη   Από τον άνθρωπο   Με τον άνθρωπο   Για τον άνθρωπο

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*