ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου από τη Κοζάνη, τη Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ήπειρο για τη συγκλονιστική πραγματικά παρουσία τους και την συμπαράσταση τους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2, στο Γήπεδο Κοζάνης (ΔΑΚ).

Συγχαίρει επίσης τους φιλάθλους “ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ”, για τη στήριξη τους προς την ομάδα μας, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς την ομάδα του Καμπανιακού και τους φιλάθλους της.

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι κοντά μας και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν συγκινητικοί. Απέδειξαν ότι είναι δίπλα μας, και αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Όλοι μαζί, φίλαθλοι, Ομάδα, Αθλητές, Διοίκηση, Αιρετοί, Δήμος, Περιφέρεια, Επιχειρήσεις, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα για την πόλη μας, για την περιοχή μας.

Ως διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ υπόσχεση μας είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα στα επόμενα ματς, για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, να δώσουμε χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας εντός και εκτός συνόρων και να ακουστεί η πόλη μας και η περιοχή μας, δυνατά σε όλη την χώρα.

Δίνουμε ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 24/5 – 17:00 στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, για όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να ακολουθήσουν την ομάδα μας, ή στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στην Κοζάνη με τον Αιολικό Μυτιλήνης την Κυριακή 28/5 – 17:00 στον κατάμεστο στο ΔΑΚ, σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Στόχος όλων η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχής μας.

Ευχαριστούμε, μας κάνετε υπερήφανους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*