ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 6ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε θερμά τα «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ» και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κ. Βαλίνα Ρόζα, για τη διαρκή συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα του Σχολείου μας και, συγκεκριμένα, για τη συνδρομή τους στη διαμόρφωση του σκάμματος στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Θεωρούμε ότι η υποστήριξη και η έμπρακτη ενίσχυση με κάθε τρόπο του Δημόσιου Σχολείου από τους συμπολίτες μας αποτελεί σημαντική κοινωνική προσφορά, η οποία σηματοδοτεί την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας στο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στη Δημόσια Εκπαίδευση. Η αναβάθμιση και η βελτίωση των υποδομών του Σχολείου μας μέσα από την αγαστή συνεργασία της ευρύτερης κοινωνίας αποβαίνει πάντα σε όφελος των μαθητών/τριών του Σχολείου μας και για τον λόγο αυτό εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τα «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ» και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κ. Βαλίνα Ρόζα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*