Η αξία της ζωής

Η αξία της ζωής πίσω και μπροστά από τις εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας

Όλα τα πράγματα έχουν έναν κόστος, μία αξία, ένα τίμημα.

Τόσο τα προϊόντα όσο και οι υπηρεσίες.

Το μόνο πράγμα που δε μπορεί να «ζυγιστεί» και να αξιολογηθεί είναι η υγεία και ανθρώπινη ζωή.

Όση σπουδαία είναι η ανθρώπινη ζωή, άλλο τόσο σπουδαία είναι και η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να την διαφυλάξουμε.

Οι συνεχώς αυξημένες ανάγκες σε αίμα δε μπορεί παρά να μας οδηγούν στο αυτονόητο που είναι η εθελοντική προσφορά αίματος.

Με σκεπτικό, πάντα, να υπάρχουν διαθέσιμες όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίματος, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε σήμερα μία ακόμα εκδήλωση αιμοδοσίας και συλλογή δείγματος μυελού των οστών σε συνεργασία με τον σύλλογο «Γέφυρα Ζωής».

Μία συνεργασία που ξεκίνησε και στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία που το 1996 είχε οδηγήσει στη δημιουργία του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και δεν είναι άλλη από το «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Ευχαριστούμε τον σύλλογο για την πολύτιμη συμβολή του στην κοινωνία, για την συνεργασία και ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*