Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης ε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, βρέθηκε σε “ρόλο” χορωδίας στο ανατρεπτικό έργο “ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ”, καταφέρνοντας να ενσωματωθεί με άνεση και ευκρίνεια στην παράσταση της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης το Σάββατο 23 Οκτώβρη.
Ο μαέστρος της χορωδίας του Δ.Ω.Κ. Χρ. Κτιστάκης, είχε αναλάβει την προετοιμασία της, ενώ οι χορωδοί βίωσαν έναν νέο τρόπο συνεργασίας και παρουσίας σε ένα έργο που δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Με δυνατά μηνύματα και έντονο προβληματισμό για τα φαινόμενα της ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας, τα “ΓΕΓΟΝΟΤΑ”, άφησαν το δικό τους στίγμα στο κοινό που βρέθηκε στην παράσταση και χειροκρότησε θερμά πρωταγωνιστές και χορωδία για την ξεχωριστή αυτή παράσταση που σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος, και την επιμέλεια μουσικής και στίχων είχε ο Κωνσταντίνος Θωμαΐδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*