Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει δυναμικό “παρών” στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει με Επιχειρήσεις της στην 8η Εξποτρόφ, έκθεση τροφίμων και ποτών. Κατόπιν σχετικής εισήγησης από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022, το οποίο μεταξύ άλλων αφορά στη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε εκθέσεις τροφίμων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν διακρίνεται μόνο για την πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της αλλά, και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του πρωτογενή τομέα με την εξαιρετική διατροφική αξία που τα διακρίνει.

Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Βότανα , Βιολογικά Προϊόντα, Όσπρια, Πιπεριά Φλωρίνης και Αλείμματα Πιπεριάς, Μέλι, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αποξηραμένα Φρούτα και Super Foods, Παραδοσιακά γλυκά κ.α. δημιουργούν την πλούσια γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.

Τον γαστρονομικό αυτό πλούτο θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας, καθώς η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει με 12 εκθέτες.

Οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να αναδείξουν στο κοινό τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μέσα από το γαστρονομικό δρώμενο που διοργανώνει η περιφέρεια για τους εκθέτες της και τα προϊόντα τους.

Στην έκθεση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*