Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αρωγοί στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022, η Π.Ε. Φλώρινας επιχορηγεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας, για την προμήθεια χειμερινών ελαστικών των δύο οχημάτων πρώτης εξόδου (γραμμής), καθώς και επαναφορτιζόμενων φακών.

Με την προμήθεια αυτή διευκολύνεται, ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, η οποία καλείται να επέμβει σε κάθε κλήση και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας προσέρχονται ως αρωγοί, ώστε να καλύπτουν διαπιστωμένες ανάγκες των υπηρεσιών που συμβάλλουν στην προστασία των πολιτών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*