Η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και π.Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη για τις Επόμενες Πολιτικές τις Κινήσεις. Δείτε το Βίντεο

Στο Κεντρικό Δελτίο του West Channel και στο Δημήτρη Βακρατσά φιλοξενήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Παναγιώτα Γκατζαβέλη.

Κατά την Διάρκεια της Συνέντευξης η κ.Γκατζαβέλη ρωτήθηκε από τον Δημοσιογράφο κ.Δημήτρη Βακρατσά για το επόμενα πολιτικά της σχέδια και τις κινήσεις με αφορμή και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις τις για το ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό της βήμα.

Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί ότι η κ.Γκατζαβέλη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 στο Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη στην Π.Ε Κοζάνης είχε Βγεί Πρώτη με 7.249 Ψήφους ρεκόρ ψήφων για μια Νέα Αυτοδιοικητικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Συνέντευξη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*