«Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας στο Μποδοσάκειο»

Στο σύνολο της ολοκληρώθηκε η παραλαβή τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για την Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου στην Πτολεμαΐδα.

Η Μ.Ε.Θ λειτουργεί από το 1995 και διαθέτει 6 (έξι) κλίνες με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Ουσιαστικά πρόκειται για τους καρπούς της από κοινού προσπάθειας που ανέπτυξε η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) και το Υπουργείο Υγείας, ως προς την αξιοποίηση και την πλήρη απορρόφηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020 και ΕΣΠΑ covid.

Στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας πραγματοποιούνται όλες οι επεμβατικές πράξεις για την παρακολούθηση και τη θεραπεία των βαρέως πασχόντων ασθενών. Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, που έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ασθενών της ΜΕΘ,  είναι άριστα εκπαιδευμένο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*