Κάνουμε «κλικ» στον τόπο μας! – Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης για φωτογραφίες πολιτών με την ομορφιά πόλης και χωριών

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλες και όλους που θέλουν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ηλεκτρονικής στήλης «Η Φωτογραφία της Ημέρας», η οποία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Κοζάνης, προβάλλει καθημερινά τον πανέμορφο τόπο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση mme@cityofkozani.gov.gr, δική τους φωτογραφία της επιλογής τους, σε υψηλή ανάλυση, έχοντας ως θεματική αξιοθέατα, τοπόσημα, τρόπο ζωής και δρώμενα, από όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης.

Επισημαίνεται ότι κάθε φωτογραφία θα πρέπει να έχει μια σύντομη μικρή επεξήγηση του περιεχομένου της, συνοδευόμενη πάντα από το όνομα του φωτογράφου.

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Κοζάνης δεν αποτελεί κάποιο είδος διαγωνισμού αλλά μία εθελοντική συμμετοχική διαδικασία ανάδειξης του πλούσιου και ανεξάντλητου πολιτισμικού μας κεφαλαίου.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το υλικό σας και σας ευχόμαστε καλές λήψεις!

Για περισσότερα ακολουθήστε τον Δήμο Κοζάνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Facebook: https://www.facebook.com/dimoskozanisofficial/

Instagram: instagram.com/dimos.kozanis

Twitter: twitter.com/dimoskozanis

επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cityofkozani.gov.gr και το κανάλι μας στο YouTube https://www.youtube.com/@user-dq1br2vu8f/featured

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*