ΚΚΕ_ΣΧΟΛΙΟ_ για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς από τα funds

Παραθέτουμε το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς από τα funds , η οποία είναι η εξής:

         Η δημοσίευση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα funds επιβεβαιώνει τον «χαλκά» που έχουν περάσει στα υπερχρεωμένα λαϊκά νοικοκυριά οι νόμοι που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Η δε βιασύνη για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης δείχνει ότι τα «κοράκια» δεν κρατιούνται να προσχωρήσουν στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.

Ασπίδα απέναντι σε αυτήν την άγρια επίθεση δεν αποτελούν ούτε οι δηθεν «διακανονισμοί» και οι άθλιοι «πτωχευτικοί νόμοι» της ΝΔ, ούτε η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που, αφού έδωσε τα κόκκινα δάνεια στα funds, τώρα κόπτεται δήθεν για να μπει όριο στα κέρδη τους!

Τα σπίτια του λαού θα τα σώσει ο ίδιος ο λαός με τον αγώνα του, διεκδικώντας πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας κι ακύρωση των νόμων και των αποφάσεων που υπαγορεύονται από τις τράπεζες και τα «κοράκια».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*