Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου Σωτηρίας Σονιάδου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε μήνυμα της με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αμυνταίου Σωτηρία Σονιάδου αναφέρει:

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τους μαθητές που διαγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς βγήκαν οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δώσατε έναν αγώνα δύσκολο, άλλωστε έτσι είναι όλοι οι αγώνες. Το ταξίδι σας ήταν γεμάτο από περιπέτειες από τις οποίες βγήκατε νικητές και τώρα συνεχίζετε με νέες προοπτικές, νέες δυνατότητες να κατακτήσετε στόχους και να θέσετε γερά θεμέλια για την μετέπειτα πορεία σας.

Σας εύχομαι, λοιπόν, κάθε πρόοδο και δημιουργική πορεία στο μέλλον. Εσείς που σήμερα δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι το μεγάλο ταξίδι της γνώσης και της ζωής τώρα αρχίζει. Μπορεί οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες να σας εμπόδισαν όμως η Ιθάκη είναι εκεί και σας περιμένει.

Θερμές ευχές αξίζουν, όμως και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, διότι στήριξαν τον αγώνα σας και σας έδωσαν τα φτερά για να πετάξετε.

Συγχαρητήρια σε όλους.

 Σωτηρία Σονιάδου

Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*