Με την ταινία “The parent trap” συνεχίζονται οι προβολές ταινιών της Βιβλιοθήκης την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ.

Με την προβολή της ταινίας για μικρούς και μεγάλους The parent trap  συνεχίζονται την Τετάρτη 25 Αυγούστου οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων. Οι προβολές γίνονται στον πίσω αύλειο χώρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ. (είσοδος από την οδό Αγνώστου Στρατιώτη), ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Η ταινία της 25 /8.

 

 Η ταινία “The Parent Trap”  είναι μια ρομαντική κωμωδία του 1961, παραγωγής της Walt Disney, την οποία σκηνοθέτησε ο Ντέϊβιντ Σουίφτ.

Πρωταγωνιστούν η Χάρλεϋ Μιλς, η οποία έχει διπλό ρόλο στην ταινία καθώς υποδύεται δίδυμες αδερφές, η Μορίν Ο’ Χάρα και ο Μπράϊαν Κιθ.

Το φίλμ The Parent Trap αναφέρεται στην ιστορία δύο έφηβων δίδυμων κοριτσιών και στην προσπάθεια που κάνουν να ξαναφέρουν κοντά και να επανενώσουν τους χωρισμένους γονείς τους.  Το σενάριο της ταινίας έγινε από τον σκηνοθέτη της και είναι βασισμένο στο βιβλίο “Lottie and Lisa” του Γερμανού συγγραφέα Erich Kästner, το οποίο κυκλοφόρησε το 1949.

Η ταινία ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ.

Το ίδιο ακριβώς θέμα ξαναγυρίστηκε ταινία, σε διάφορες παραλλαγές, ενώ σ’ αυτό βασίστηκαν και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

 

Μέτρα προστασίας

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που συστήνει ο ΕΟΔΥ, στο χώρο θα υπάρχουν πενήντα (50) θέσεις, στην προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ τους, καθώς και απολυμαντικά σκευάσματα, ενώ οι θεατές θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*