ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ…

Οι μαθητές/-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης εκθέτουν τα ζωγραφικά τους έργα, τις φωτογραφίες και τα ποιήματά τους, μέσα από τα οποία αποτυπώνουν τα ταξίδια της εφηβικής τους φαντασίας. Η γοητεία, οι προκλήσεις, οι προβληματισμοί, οι περιπέτειες, τα όνειρα και οι ελπίδες, που γεννούν τα κάθε είδους ταξίδια στις εφηβικές ψυχές. Ελάτε να τα ανακαλύψετε! Γιατί το ταξίδι είναι η απόλυτη ελευθερία!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα 6μ.μ. στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στα εγκαίνια θα μιλήσουν οι μαθητές/-τριες για τα εικαστικά τους έργα, θα απαγγείλουν τα ποιήματά τους και θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11-21 Μαΐου 2023.

Επισκεφθείτε την έκθεση, για να γνωρίσετε τη δημιουργικότητα των εφήβων της πόλης μας, τις αγωνίες και τα οράματά τους. Ελάτε στα εγκαίνια για να τους ακούσετε από κοντά.

Στην έκθεση συμμετέχουν με εικαστικά έργα και κείμενα οι μαθητές-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Κωνσταντίνα Άγκο, Κασσάνδρα Αφούρα, Ιωάννα Βασιλειάδου, Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Άννα Μαρία Γιαννούλη, Εύη Γκαντιά, Γλυκερία Γκρανοπούλου, Χρήστος Γούσιας, Σοφία Δεληγιάννη, Παύλος Διαμαντόπουλος, Οδυσσέας Δουγαλής, Δημήτρης Ζάχος, Αφροδίτη Ζούγρα, Γιώργος Καζαντσίδης, Ιωάννα Καζαντσίδου, Μαρίνα Καντζόγλου, Θεοδώρα Καραθανάση, Ευαγγελία Κοκκίνου, Ελευθερία Κουρκούτα, Βερενίκη Κουταβά, Βασίλης Μεντελής, Κατερίνα Μήλιου, Ειρήνη Φ. Νάνου, Γεωργία Πατρασκάκη, Κατερίνα Παυλίδου, Καλλιόπη Πούχια, Κατερίνα Ταραμίγκου, Νικολέτα Τζίκα, Μαρίτα Χαρισοπούλου, Ευαγγελία Χατζηδάμου, Ελένη Χατζηιωάννου, Λεοντία Χατζησαββίδου, Ευθυμία Χριστοφόρου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πλαισιώνουν μουσικά οι μαθητές/-τριες: Νάνσυ Σουλιώτη, Χρήστος Φασνάκης και Θωμάς Παπαστέργιος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*