ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ANTONIOYMARIA

“Το μυαλό όλων μας βρίσκεται και στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας”

Μία ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες. Ένα όμορφο ταξίδι όπου κινητήριος δύναμη είναι οι εκπαιδευτικοί για να μεταλαμπαδεύσουν με ζήλο και ενθουσιασμό, όχι μόνο γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και αξίες και ιδανικά στους μαθητές και τις μαθήτριες κάθε βαθμίδας.

 Η πολιτεία κάθε χρόνο εντάσσει σημαντικές καινοτομίες, όλες σχεδιασμένες για να εξασφαλίσουν συνεχώς περισσότερα και καλύτερα εφόδια σε ένα άρτιο περιβάλλον για ένα αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα για όλους.

 Αυτές τις ώρες όμως, το μυαλό όλων μας βρίσκεται και στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας και πολλούς μαθητές που δοκιμάζονται σκληρά για να επανέλθουν στη καθημερινότητά τους.

 Προς την κατεύθυνση αυτή, ενώνω τις ευχές μου μαζί με τις ευχές της Εκκλησίας  ευχόμενη ολόψυχα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να είναι μία χρονιά καλή και δημιουργική, πρωτίστως με υγεία, αλλά και με δύναμη, χαμόγελα και επιτυχίες.

 

Καλή σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*