Μιχάλης Γ. Παπαδόπουλος _Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών _Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: «Σημαντική Δικαστική Απόφαση για την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας»

Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τα οικονομικά συμφέροντα εκατοντάδων οικογενειών υπόθεση της περιοχής μας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα χθες ότι με δευτεροβάθμια απόφαση του Εφετείου Δ. Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε, με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο η άδικη μετατροπή των χρημάτων τους από καταθετικό προϊόν σε μερίδια της τράπεζας. Μετά περίπου εφτά (7) έτη δικαστικών αγώνων, στα οποία οι καταθέτες διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν το σύνολο των δικαστηρίων, ήρθε επιτέλους η αμετάκλητη επιβεβαίωση και δικαίωσή τους.

Οι καθυστερήσεις που έλαβαν χώρα – καθυστερήσεις που αφορούσαν διαδικασίες για τις οποίες οι ίδιοι οι καταθέτες δεν ήταν υπεύθυνοι-, αποτελεί για εμένα προσωπικά εξαιρετικά σημαντικό κίνητρο να συστρατευθώ όπως έκανα και στο παρελθόν, ώστε  με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο να έρθει η γρήγορη εκταμίευση των ποσών για τα οποία οι άνθρωποι αυτοί δικαιώθηκαν.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί τελεσίδικα και αμετάκλητα.

Εκ τούτου, είναι χρέος της πολιτείας μας απέναντι στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, να δώσει όσο πιο σύντομα γίνεται ένα τέλος, με την επιστροφή στην ουσία των χρημάτων τους, όπως η καλοδεχούμενη αυτή απόφαση επιτάσσει.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*