Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου  Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α., προσφέρει ένα πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης στη θεματική ενότητα «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη».

Σκοπός του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών (27 ώρες θεωρία και 35 ώρες εργαστήριο), είναι να λάβουν οι καταρτιζόμενοι θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάζουν και να συντηρούν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους, επαγγελματίες και εργαζόμενους με επαγγελματική προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων που διαμένουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας και Καστοριάς της ΔΥΠΑ.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί δια ζώσης σε δυο τμήματα των 35 ατόμων, στις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 23:59, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους:

Τμήμα Κοζάνης: https://miskedivim.uowm.gr/evkodypa/register/

Τμήμα Φλώρινας: https://miskedivim.uowm.gr/evdypa/register/

Το  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την προσπάθεια υπεύθυνης ενημέρωσης και αξιόπιστης κατάρτισης σε θέματα αιχμής όπως η ραγδαία εξελισσόμενη τεχνολογία της Ηλεκτροκίνησης. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας όπως η ΔΥΠΑ με σκοπό να προετοιμάσει το ανθρώπινο δυναμικό της Δυτικής Μακεδονίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες και πτυχιούχους, με νέες γνώσεις και δεξιότητες, στο πλαίσιο της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης της οικονομίας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*