Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Επίσκεψη σε Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο Νοσοκομείο

Επίσκεψη στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία του Ν. Κοζάνης, Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Απριλίου κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης αποτελούμενο από την Υποψήφια Ευρωβουλευτή Όλγα Μαρκογιαννάκη, μέλη της Κ.Π.Ε. και στελέχη. Συνομιλήσαμε και με τις δύο διοικήσεις των Νοσοκομείων για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και την στελέχωση και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

θεσμός  της  πλήρους  και  αποκλειστικής  απασχόλησης  των  γιατρών  του ΕΣΥ, είναι ο θεμέλιος λίθος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας.   θεσμός  της  πλήρους  και  αποκλειστικής  απασχόλησης  των  γιατρών  του ΕΣΥ, είναι ο θεμέλιος λίθος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας.   θεσμός  της  πλήρους  και  αποκλειστικής  απασχόλησης  των  γιατρών  του ΕΣΥ, είναι ο θεμέλιος λίθος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας.

Ο θεσμός της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ, είναι ο θεμέλιος λίθος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας.

Τα δεδομένα στα Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας είναι αποκαρδιωτικά:

 1. Κλειστές χειρουργικές αίθουσες σε ποσοστό 40-45%
 2. Υποστελέχωση σε βασικές και καίριες ειδικότητες ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού
 3. Η διασύνδεση με το ΕΚΑΒ , να μην μπορεί να εξυπηρετήσει το επείγον.

 

Η υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, είναι στρατηγική επιλογή της παράταξης μας, και θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας στο ζήτημα αυτό. Οι παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την υγεία είναι:

 • H ανάπτυξη του τομέα της δημόσιας υγείας, ως ολοκληρωμένης δημόσιας υπηρεσίας, με ισχυρές δομές σε κάθε Περιφέρεια της χώρας.
  • Ενιαίο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υπό δημόσια εποπτεία.
  • Σύγχρονα και λειτουργικά δημόσια νοσοκομεία.
  • Την δημιουργία σύγχρονων και καινοτόμων μονάδων περίθαλψης εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
  • Την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ.
  • Ισχυρές παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γιατροί.
  • Υγεία παντού στα νησιά”

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*