ΟΑΠΝ – Συντήρηση γηπέδων ποδοσφαίρου

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Όσον αφορά στη χρήση και στη συντήρηση των περιφερειακών γηπέδων ποδοσφαίρου, ενημερώνουμε ότι από το 2011 και μετά (εδώ και 12 χρόνια), συζητήθηκε και συναποφασίστηκε, η συντήρηση να γίνεται από τις ομάδες που κάνουν χρήση των γηπέδων και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, οι ποδοσφαιρικές ομάδες (σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ, που είναι υπεύθυνος για την παραχώρηση λιπασμάτων, σπόρου γκαζόν, μπεκ, κλπ) αναλαμβάνουν να συντηρήσουν το γήπεδο τους καθώς ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης αποδεδειγμένα δεν μπορεί να ανταποκριθεί, με βάση το προσωπικό του και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Για τα γήπεδα που αναφέρθηκαν στα πρόσφατα δημοσιεύματα δεν υπήρχε από καμία ομάδα αίτημα για τη χρήση και κατ επέκταση τη συντήρησή τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*