Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

16:30, «Μικροί Μασκαράδες εν δράσει». Οι Μικροί Μασκαράδες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, έχοντας ως θεματική τις τέσσερις εποχές του χρόνου, υπό την καθοδήγηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και με την συνοδεία της νεοσύστατης μπάντας κρουστών των Γρεβενών “Κριτσάου”, σε ρυθμούς samba και reggae, παρελαύνουν στην πόλη, ξεκινώντας από το Κέντρο Πολιτισμού και το 4ο Δημοτικό Σχολείο, με κατάληξη την κεντρική πλατεία Αιμιλιανού.

 17:30, «Παιδικό Party Μασκέ». Ένα όμορφο party μασκέ για τους μικρούς μας συνδημότες, με πολλές εκπλήξεις και πολύ κέφι, στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού των Γρεβενών με την Dj Kathrin Anthimidou.

 20:00, «Δήμος Αναστασιάδης – FULL BAND». Το μεγάλο μουσικό γεγονός της φετινής Αποκριάς των Γρεβενών με τον εξαιρετικό και δημοφιλή τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη σε μία μοναδική συναυλία στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού των Γρεβενών, με γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες που θα μας συναρπάσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*