Οι Δάσκαλοι της Κοζάνης διδάσκουν… και στα γήπεδα

Στα 24α Ακριτίδεια, (Πανελλήνιο – Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης)  που έγιναν στη Βέροια (4-8 Ιουλίου) και ήταν αφιερωμένα ΄΄Εις το όνομα του Άλκη Καμπανού΄΄, συμμετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης.

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις ξεκίνησε η  ομάδα μας και  στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα της Καβάλας 0-0. Το παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ομάδα των Δασκάλων της Κοζάνης. Στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα της Κοζάνης επιβλήθηκε με 1-0 της Αιτωλοακαρνανίας , έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο ματς κυριάρχησε της ομάδας των Ιωαννίνων και επικράτησε με 3-1 , παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την ομάδα των Τρικάλων όπου ηττήθηκε με 1-0 στα τελευταία λεπτά , χάνοντας όμως πέναλτι στο 0-0.

Μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  αξίζουν στους συναδέλφους για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους και την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ τους .

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*