Οι εγκρίσεις της 10ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στη 10η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εγκρίθηκαν 60 θέματα που αφορούν σημαντικά προγράμματα και έργα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δυτικομακεδόνων.

Δόθηκε το πράσινο φως για την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για το πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης κάθε είδους νεκρών ζώων και κατασχεθέντων προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00 € .

Μέσω των εγκρίσεων της Οικονομικής Επιτροπής προχώρησαν και σημαντικά τεχνικά έργα για την «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Δαφνερού προς όρια Π.Ε. Γρεβενών» συνολικού Προϋπολογισμού: 718.000,00 με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. και η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου  «Υδροηλεκτρικός Σταθμός ισχύος 0,33MW στη θέση “Φράγμα Σισανίου” της Δ.Ε. Ασκίου του Δήμου Βοΐου της Π.Ε. Κοζάνης» συνολικού προϋπολογισμού: 564.516,13 χωρίς Φ.Π.Α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*