«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών 2023, η Διοίκηση και η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», προσκαλεί τους Νοσηλευτές, τους επαγγελματίες υγείας, καθώς και όλους τους πολίτες που επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια, να συμμετάσχουν στη 2η Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών:

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα: 9:00 – 13:00 στην αίθουσα αναμονής της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κοζάνης.

Για να εγγραφείς ως εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών αρκεί:

  • Να είσαι μεταξύ 18-45 ετών και με ελεύθερο ιστορικό υγείας.
  • Να συμπληρώσεις αίτηση εγγραφής και ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό.
  • Να δώσεις δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σιέλου).

Γιατί να γίνεις εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών;

Γιατί μπορεί να είσαι ο μοναδικός/ή  που έχεις τη δύναμη να σώσεις έναν άνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα.

Πληρ: Π. Μπαλτά – Π. Καραθανάση -Tηλ .: 2461352642

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*