Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Open Florinas

Σε γεμάτες κερκίδες πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Open Florinas, με τον κόσμο της Φλώρινας να αγκαλιάζει τη διοργάνωση καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου (30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου), παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες.

Στους αγώνες συμμετείχαν 26 ομάδες, με τον Αντιόλ Κόλα και τον Στέλιο Τζιουμάκα στους άνδρες και την Ευανθία Λάβδα με την Ιφιγένεια Σαμπάτη στις γυναίκες να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.

Τις απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ έκαναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας κα Σοφία Φουδούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου και ο Πρόεδρος του Ήφαιστου Φλώρινας κ. Γιάννης Λουκάς.

Η όλη διοργάνωση κέρδισε τα εύσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, αλλά και από τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*