Ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού του Επαρχιακός δρόμο Μανιάκοι – Κορομηλιά από την Π.Ε. Καστοριάς.

Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η δράση καθαρισμού του Επαρχιακού δρόμου  Μανιάκοι – Κορομηλιά την Παρασκευή 13-05-2022.

Σκοπός της, ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα σεβασμού του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, μέσω της ομαδικότητας και του εθελοντισμού.

Τη δράση υποστήριξαν εθελοντές της περιοχής και μέλη του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Μανιάκων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε, επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και το τμήμα Τροχαίας για την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα ασφάλειας των εθελοντών.

Η Περιφερειακή Αρχή, με δράσεις σαν κι αυτές, στέλνει το δικό της μήνυμα, καθώς ο καθαρισμός των οδικών προσβάσεων και των κοινόχρηστων παράπλευρων χώρων, είναι δείγμα πολιτισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*