Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας παρακολούθησε την εκδήλωση του Ι.Ρ.Α. για τα ναρκωτικά

Την σημαντική εκδήλωση  για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την διαχρονική μάστιγα  των ναρκωτικών, παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης της  Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε  στη Φλώρινα στις 10 Ιανουαρίου 2024 από το τοπικό τμήμα Φλώρινας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Ι.Ρ.Α με πρόεδρο την Παρασκευή Ναλπαντίδου και το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης –Ρ.Α.D.A  με πρόεδρο τον Ιωάννη Ραχωβίτσα.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας επεσήμανε πως η αντιμετώπιση των ναρκωτικών είναι μια διαχρονική υπόθεση όχι μόνο των αστυνομικών υπηρεσιών αλλά όλων μας,  φορέων και πολιτών.

Τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα στηρίξει κάθε ενέργεια και δράση που θα συμβάλλει την καταπολέμηση των ναρκωτικών και θα σταθεί αρωγός στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας σε ό,τι χρειαστεί για την υλοποίηση του στόχου αυτού.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*