«Ο Ρόλος των Τηλεπικοινωνιών για την Επιχειρηματική Επιτυχία» Νέο επεισόδιο (No 215) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο του στο studio τον telecommunication expert Angelo Gentili συζητούν για τον ρόλο της στρατηγικής στις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες μιας επιχείρησης σήμερα, το οφέλη και τα προβλήματα.

Αναλύθηκε το πώς η Β2Β τηλεφωνία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, με την εισαγωγή πιο προηγμένων τεχνολογιών όπως το cloud telephony και τις ενσωματωμένες επικοινωνίες που ενισχύουν την ευελιξία και την κλιμακωσιμότητα. Ακόμα έγινε συζήτηση για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, όπως το 5G και τα δίκτυα IoT, που έχουν επηρεάσει θετικά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας ταχύτερη πρόσβαση και βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Έγινε αναφορά στις πιο κοστοαποδοτικές τηλεπικοινωνιακές λύσεις για επιχειρήσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό, όπως το VoIP και τα cloud-based systems, τα οποία προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Επίσης αναφέρθηκε ότι αυτές οι λύσεις μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν με άλλα επιχειρηματικά συστήματα, όπως το CRM, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και βελτιώνοντας τη διαχείριση πελατών.

Συζητήθηκε, ακόμα, πώς η αυξημένη προσβασιμότητα στην τηλεπικοινωνία βοηθά στη διεύρυνση της αγοράς για τις επιχειρήσεις, επιτρέποντας τους να επεκτείνουν την παρουσία τους σε παγκόσμια επίπεδα. Επιπρόσθετα τονίστηκαν οι κύριες προκλήσεις στην ενσωμάτωση νέων τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών, όπως η ανάγκη για αναβάθμιση υποδομών και η ασφάλεια δεδομένων. Συμπληρωματικά έγινα ανάλυση στο πως η τηλεπικοινωνία μπορεί να βελτιώσει την πελατειακή εμπειρία και την εξυπηρέτηση, μέσω της παροχής αποτελεσματικών, ταχύτερων και πιο προσωποποιημένων επικοινωνιών.

Τέλος ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μίλησε για την ενίσχυση του Multichannel Marketing μέσω των τηλεπικοινωνιών .

 Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 200 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση  επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 9 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα), ΤΡΤ (Θεσσαλία) κάθε Σάββατο στις 14.00 & κάθε Κυριακή στις 12:00 και  ALFA (Ανατολικής Μακεδονίας Θράκη) κάθε Σάββατο στις  14.00 & κάθε Κυριακή στις 12:00.

 Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 215 «Ο Ρόλος των Τηλεπικοινωνιών για την Επιχειρηματική Επιτυχία» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/o-rolos-ton-tilepikoinonion-gia-tin-epicheirimatiki-epitychia/

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*