Ο υποψήφιος βουλευτής του Κώστας Πασσαλίδης για τις εκλογές της Κυριακής

Ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Πασσαλίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής ανέφερε:
«Οι αγώνες έχουν και νίκες, αλλά και ήττες και το πανελλαδικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, αναμφίβολα, εξαιρετικά αρνητικό. Πλέον, ενόψει των επικείμενων, νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου, καλώ όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες, να σπεύσουν στις κάλπες, προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα ανάχωμα στα νεοφιλελεύθερα σχέδια και τις πολιτικές που απεργάζεται η Νέα Δημοκρατία. Και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να αποτελέσει αυτή την προοδευτική, μαχητική δύναμη, τόσο εντός του κοινοβουλίου, όσο και στην κοινωνία.
Τέλος, προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους στην κάλπη της Κυριακής και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω, από όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι, να μάχομαι για το καλό του τόπου μας, για μια Π.Ε. Κοζάνης που καλείται να αντιπαλέψει τις οδυνηρές συνέπειες της απολιγνιτοποίησης Μητσοτάκη».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*