Παραλαβή δύο νέων εκσκαφέων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς

Με δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Καστοριάς, καθώς εχθές έγινε η παραλαβή νέων εκσκαφέων – φορτωτών στο Αμαξοστάσιο Καστοριάς.

Τα εν λόγω μηχανήματα θα υποστηρίξουν τις υπηρεσίες του Δήμου στη μάχη με την καθημερινότητα, καθώς θα γίνονται ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Παρών στην παραλαβή ήταν και ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, μαζί με τους αντιδήμαρχους Καθαριότητας και Καθημερινότητας, Άκη Λιάμη και Γιάννη Σαλβαρίνα.

«Η ανανέωση του εξοπλισμού του Δήμου Καστοριάς ήταν μία από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Ήδη, έχουμε παραλάβει δύο απορριμματοφόρα και συνολικά τρεις νέους εκσκαφείς προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των Δημοτών μας. Αναμένουμε επίσης δύο ακόμη απορριμματοφόρα και μία υδροφόρα», ενημέρωσε ο Δήμαρχος, δεσμευόμενος η προσπάθεια για την ενίσχυση του στόλου να συνεχιστεί για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Η προμήθεια των δύο εκσκαφέων έγινε μετά από δημοπρασία, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*