Πορεία νίκης του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη στο κέντρο της πόλης

Την αγορά των Γρεβενών επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ.Τριγώνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταναλωτές, παραγωγούς, εκθέτες και εμπόρους, καταγράφοντας από κοντά και με προσοχή τις απόψεις και τις θέσεις των πολιτών για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.

«Η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη των χωριών και της πόλης μας, η περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, η στήριξη των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας αλλά και η υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας, αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα του προγράμματός μας», υπογράμμισε από την πλευρά του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*