Προληπτικό πρόγραμμα Dentist Pass

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας ευχόμαστε να είναι δημιουργική, με ένα όμορφο ταξίδι γνώσης, παιδείας, με χαμόγελα υγείας.

Για τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, μπορείτε να επισκεφτείτε την- τον Οδοντίατρο σας για το προληπτικό πρόγραμμα Dentist Pass. Ας αξιοποιήσουν οι γονείς το Dentist Pass προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα παιδιά χωρίς εξαιρέσεις από 6 έως 12 ετών, δηλαδή τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2011 έως και το 2017 και περιλαμβάνει δωρεάν οδοντοστοματολογικό έλεγχο, καθαρισμό των δοντιών από πλάκα – πέτρα, φθορίωση, καθώς και οδηγίες στοματικής υγιεινής.

Αν σαρώσετε με το κινητό σας στο πάνω δεξιό μέρος της φωτογραφίας, θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το προληπτικό πρόγραμμα Dentist Pass.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*