Προς Αθηναίους ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ Επιστολή …

Για ένα σωματείο που έχει βάλει όχι απλά ένα λιθαράκι αλλά τον Θεμέλιο Λίθο της «Πτολεμαΐδα V», είναι προσβλητικό, απαξιωτικό, υποτιμητικό και εμπαικτικό προς τους εργαζομένους, να του στερείς μία εθιμοτυπική φωτογραφία με τον Διευθυντή του Σταθμού.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά της Διοίκησης της Επιχείρησης που διέταξε και επέβαλε την απαγόρευση φωτογραφικού στιγμιότυπου σε συνάντηση του Προεδρείου με τον Διευθυντή της Μονάδας. Αναίτια, αδικαιολόγητα και χωρίς καμία νόηση του όλου πράγματος.

Η Διοίκηση των Αθηνών θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα πως να αντιμετωπίζει ένα σωματείο που έχει συμβάλει τα μέγιστα για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους και τους Έλληνες πολίτες.

Εκ του γεγονότος ορμώμενοι, οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι κάνουμε καλά (και υποσχόμαστε πως θα το κάνουμε ακόμα καλύτερα) και αυτό …ενοχλεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*