Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων Α’ Εξάμηνο 2023

H Αντιπεριφέρεια Μεταποίησης, Επιχειρηματικότητας και Ισότητας ενημερώνει τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ότι με την απόφαση 236/22, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το Α’ Εξάμηνο του έτους 2023.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για ακόμη μια χρονιά βάζοντας σε προτεραιότητα τη στήριξη της επιχειρηματικότητας επιδιώκει τη δυναμική συνέχιση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων.
Το νέο Πρόγραμμα για το Α’ εξάμηνο του 2023 περιλαμβάνει 24 εκθεσιακά γεγονότα συνολικού Π/Υ 572.500 ευρώ.

Το ποσοστό ενίσχυσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στα παραπάνω εκθεσιακά γεγονότα ανέρχεται στο 70% για τις εκθέσεις του εσωτερικού και στο 80% για τις εκθέσεις εξωτερικού επί του συνολικού κόστους, το οποίο συναρτάται και διαμορφώνεται ανάλογα με τον τελικό αριθμό των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*