Σειρά συναντήσεων ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

dhmoserion

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τριγωνικού Γιώργο Παπαθανασίου και την Τοπική Σύμβουλο Αθανασία Σταμκοπούλου, στο πλαίσιο  των συναντήσεών του με όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε μια προσπάθεια συζήτησης και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Σερβίων.

Ο κ. Παπαθανασίου και η κ. Σταμκοπούλου συζήτησαν με το Δήμαρχο Σερβίων για τις θέσεις τους, σχετικά με το ρόλο των Κοινοτήτων και τα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αποδοτική και χρήσιμη για τους κατοίκους των χωριών η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του ο κ. Ελευθερίου τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει ζωντανά τα χωριά, για την επίτευξη του οποίου είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών συμβουλίων.

Τέλος, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για στενότερη συνεργασία και ενεργή ανταλλαγή ιδεών προκειμένου να επιτύχουν τους κοινούς στόχους τους για την Τ.Κ. Τριγωνικού.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*