Σε Φυλάκια της Περιοχής, Υπηρεσίες της Αστυνομικής Δ/νσης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε Υπηρεσίες εκτός του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς για Ανταλλαγή Ευχών.

Στο πλευρό των στρατευμένων νέων που υπηρετούν σε φυλάκια της περιοχής, αλλά και των εργαζομένων που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και σε Υπηρεσίες εκτός του Διοικητηρίου της Π.Ε, βρίσκετε αυτές τις ημέρες, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, στο πλαίσιο επισκέψεων της, για ανταλλαγή ευχών  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς .

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κοζατσάνη ,επισκέφθηκε, συνομίλησε,  αντάλλαξε ευχές αλλά και  προσέφερε παραδοσιακά κεράσματα:

Στις 27 Δεκεμβρίου 2022

τα Στρατιωτικά Φυλάκια: της Διποταμία, του Αγίου Ιωάννη και της Ιεροπηγής  συνοδευόμενη από τον Διοικητή του 15ου ΣΠ «XVΜΠ» Συνταγματάρχη   Ιωάννη Σμαλιό.

Στις  29 Δεκεμβρίου 2022 :

το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Στις 2 Ιανουαρίου 2023 :

το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης και το Δημαρχείο του Δήμου Νεστορίου.

Στις 3 Ιανουαρίου 2023 :

Την  Αστυνομική Δ/νση Καστοριάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το 15ο Σύνταγμα Πεζικού και την Δ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς

Στις 4 Ιανουαρίου 2023 :

το Φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κο Χαράλαμπο Λαλούση και με τον Διοικητή του 15ου ΣΠ «XVΜΠ» Συνταγματάρχη  Ιωάννη Σμαλιό.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*