Σπύρος Διόγκαρης Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Κοζάνης – Η αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τους πολίτες και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις.

Η αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τους πολίτες και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις.
Τα άτομα με αναπηρία αποτελούν μια ευπαθή κοινωνική ομάδα, και η Ελληνική Αστυνομία οφείλει –όπως άλλωστε και όλες οι Αρχές, οι Φορείς αλλά και ολόκληρη η κοινωνία στο σύνολό της– να ανταποκρίνεται με σεβασμό και ευαισθησία στις ανάγκες αυτών των ανθρώπων, με σκοπό την πλήρη και ισότιμη συμμετοχή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Στο άρθρο 21 του Συντάγματος αναφέρει, ότι «τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας».
Το μήνυμα, λοιπόν στέλνουμε σήμερα, είναι πως πρέπει να στεκόμαστε πάντοτε δίπλα σ αυτούς τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας με αγάπη και προθυμία, υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*