Στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δ.Μ. και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα συναντήθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, στην έδρα της Γενικής στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ έθιξαν και εξειδικευμένα ζητήματα που ακουμπούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που παραμένει μία περιοχή με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Όπως επεσήμανε η κ. Αντωνίου στον απόηχο της συνάντησης, που είχε στην Αθήνα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, απαιτείται ετοιμότητα, επαγρύπνηση και φυσικά συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προκειμένου να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Νικόλαο Έξαρχο. Τον συνεχάρη για την προαγωγή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.  Αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το σώμα σε επίπεδο υποδομών, στόλου και προσωπικού.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Η συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής είναι συνεχής και πολυεπίπεδη προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση σε συνεργασία με όλους τους φορείς για τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της ακριτικής μας Περιφέρειας. Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*